Despre mine

/ Profesionist în domeniu HR

Peste 20 de ani experiență

Ca profesionist în domeniul HR, în cei peste 20 de ani de experiență în firme precum Siemens, Amrop, Adecco și Smartree, am condus procese complexe de recrutare, management al departamentelor de HR și am coordonat programe de training.

Parcursul meu profesional s-a aprofundat în domeniul coachingului, în prezent fiind coach profesionist acreditat de către organizațiile de referință în domeniu- International Coaching Federation și European Mentoring & Coaching Council.

Sunt specializată în coaching de carieră, managementul schimbării și al performanței, având clienți atât din categoria middle cât și top management. Punând oglinda lăuntrică în fața clienților mei și asistându-i în a- și găsi claritatea interioară, scot la suprafață cea mai structurată, disciplinată și profesionistă variantă a lor.

Pasiunea mea pentru coaching este forța din spatele muncii mele și mă mândresc cu faptul că îi ajut pe oameni să-și deblocheze întregul potențial și să devină cele mai bune versiuni ale lor. Vă susțin în atingerea obiectivelor personale și profesionale, cu experiența mea de 20 de ani, certificările ICF și EMCC și, cel mai important, pasiunea mea profundă pentru coaching. Putem lucra împreună pentru a crea un plan de creștere și claritate care să se alinieze cu obiectivele și aspirațiile tale unice. Bazându-mă pe experiența și formarea mea vastă, te pot ghida printr-o serie de tehnici și instrumente care iți vor permite să depășești cu succes toate obstacolele și provocările vieții profesionale. Fie că vrei să avansezi în carieră, să-ți îmbunătățesți relațiile sau să cultivi un sentiment mai mare de scop și împlinire, iți pot oferi sprijinul și îndrumarea de care ai nevoie pentru a obține rezultatele dorite.

 

Fiind pasionată de cunoașterea de sine, am numeroase specializări prin care pot sprijini oamenii sa-și atingă obiectivele, să-și găsească echilibrul interior și să fie fericiți. In acest fel, am un impact pozitiv în lume, ajutând la progresul comunității din care fac parte.

Cum reușesc să fac aceste lucruri posibile? Prin coaching individual și coaching de echipă, precum și prin realizarea unui podcast, invitații mei fiind oameni cu povești care inspiră.

Rezultatul muncii mele il reprezintă oamenii care iși ating obiectivele, fiind in același timp mai echilibrați și mai fericiți ceea ce conduce la un progres general, o lume mai bună.

Ii încurajez pe oameni să-și valorifice potențialul, astfel incât să fie în fiecare zi o versiune mai bună de-a lor.

Am decis să lucrez neobosit pentru a crea acel spațiu de dialog în care oamenii să se simtă protejați, în siguranță și confidențialitate, ascultați, incluși și valorizați.

miniature people with three words of self-motivation to be successful: confident, development

Cum anume?

Sprijinindu-i:

Ii inspir pe oameni să facă lucrurile care le plac și la care sunt buni astfel încât să fie mai fericiți și să aibă un impact în comunitatea lor.