Testimoniale

Ce spun clienții mei

  “Am inceput sa lucrez cu Cristina exact cand am avut nevoie cel mai mult: imediat ce am renuntat la job si am inceput sa-mi consolidez proiectul personal de imbracaminte si incaltaminte pictate manual. Cristina este foarte proactiva si dinamica - sesiunile cu ea se concentreaza mereu pe ce avem de facut si pe pasii concreti pe care-i putem parcurge pentru a atinge obiectivele stabilite. Apreciez mult cat este de prezenta in cadrul sedintelor noastre, simt ca imi dedica intotdeauna toata atentia si resursele ei. Cristina ma ajuta sa ma mentin focusata si sa cresc usor, dar sigur mica mea afacere.”

  Claudia S.

  Claude's Wonders'

   “Pentru mine obiectivul principal al sesiunilor de coaching a fost obtinerea unei perspective noi in interactiunea cu echipa in vederea sporirii productivitatii si trecerea de la reactiv la proactiv. Am avut privilegiul de a lucra cu Cristina timp de cateva luni, timp in care aceasta a creat un mediu sigur si plin de incredere in care am putut sa-mi exprim fara restrictii ideile si ceea ce vreau sa obtin. Apreciez in mod deosebit atitudinea pozitiva pe care o are la fiecare sesiune de coaching. Cristina a fost prezenta in conversatiile noastre, punand intrebari care sa ma faca sa explorez si alte perspective si solutii, venind cu sugestii pe care nu le luasem in calcul, sau oferindu-mi mici joculete menite sa creeze o paralela intre problemele cu care ma confruntam, incercand sa abordam solutiile jocului si in viata reala. Consider ca procesul de coaching te poate scoate din zona ta de tunnel vision, te provoaca sa vezi problema si din pantofii celorlati implicati, si cu siguranta este un exercitiu pe care il recomand si altor persoane.”

   Roxana Burduja

   Adobe

    “Am inceput colaborarea cu Cristina ca parte a unui program de dezvoltare in cariera oferit de compania mea (Adobe). Nu mai interactionasem niciodata cu un coach si nu aveam asteptari prea ridicate de la experienta, mai ales ca eu stiam ce vreau de la cariera mea. In 6 sedinte, Cristina mi-a aratat ca nu este suficient sa stii ce vrei in linii mari, ci e necesar sa iti evaluezi obiectiv pozitia curenta si tintele, sa te gandesti activ la ce poti face tu pentru a-ti influenta progresul si, cel mai important, sa iei o decizie pe care sa o si aplici. Cristina m-a ajutat sa ma vad pe mine in relatie cu munca mea din alta perspectiva punandu-mi intrebari relevante si indemnandu-ma intotdeauna sa largesc unghiul din care privesc problema, exercitiu care s-a transformat destul de rapid in obicei, iar efortul nu mai e unul constient. Am incheiat programul cu cateva lectii invatate, mai multe actiuni implementate si vad deja cateva schimbari pozitive in comportamentul meu profesional.”

    Catalina Dobrica

    Adobe

     “Tema mea principala a sesiunilor de coaching alaturi de Cristina a fost indreptata catre claritate si auto-cunoastere. La fiecare sesiune de coaching, Cristina a venit cu intrebari deschise care mi-au dat ocazia sa imi analizez atat contextul exterior cat si asteptarile si convingerile interioare. Apreciez la Cristina faptul ca este o persoana analitica, concentrata pe rezultate, dar si empatica in acelasi timp. Dupa fiecare discutie am plecat cu ceva concret: fie un plan pentru urmatoarea perioada, fie un exercitiu practic, fie o idee noua de analizat si luat in considerare pe viitor. Toate acestea m-au ajutat sa imi pun in ordine gandurile, sa inteleg mai bine ce imi doresc si care sunt prioritatile mele.”

     Evelina Vaduva

     Adobe

      “Numele meu este Maria Răducu, am 21 de ani și sunt studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA București. Despre mine pot spune că ador spontatul, dar îmi place să îl împletesc perfect cu responsabilitatea și sunt o fire rațională, mereu deschisă către noi oportunități. Acesta este și unul dintre motivele pentru care de 2 ani fac partea din asociația studențească Voluntari pentru Idei și Proiecte, comunitatea Leadership Development, prin intermediul căreia am avut și oportunitatea să o cunosc pe Cristina. Am avut încă de la început o colaborare mai mult decât plăcută și interesantă, bazată pe transparență și comunicare. M-am simțit din prima confortabilă în discuțiile noastre și am surprins numeroase momente în care datorită acestora îmi făceam ordine prin gânduri și îmi dădeam singură răspunsul la propriile întrebări. Pot spune că am ajuns să mă cunosc pe mine mai bine, atât din punctul de vedere al obiectivelor personale, cât și profesionale, am delimitat anumite zone în care mă pot îndrepta și noi scopuri spre care pot ținti, conturându-mi și o potențială imagine legată de cum îmi doresc să fie Maria din viitor. Am învățat să îmi setez obiective concrete și cel mai productiv mod în care pot să fac asta, să îmi măsor succesul, să trăiesc mai mult eu cu mine în prezent, lucru la care încă lucrez și pe care vreau să îl dezvolt în continuare, să îmi îmbrățișez vulnerabilitatea și să o folosesc într-o manieră pozitivă, să înțeleg că siguranță permanentă nu este ceva posibil și să fiu confortabilă cu acest gând și să îmi gestionez emoțiile, timpul și resursele emoționale, toate acestea fiind lucruri de valoare pe care vreau să le aplic în continuare în viață mea. Mulțumesc pentru tot și pentru experiență !”

      Maria Raducu

      Studenta